Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het afdrukken van de fotostrookjes?

Ongeveer 12 seconden.

Hoe groot zijn de fotostrookjes?

De fotostrookjes zijn 5 x 15 cm.

Hoeveel fotostrookjes kunnen er afgedrukt worden?

Met één rol kunnen er 400 x 2 strookjes afgedrukt worden (strookjes worden steeds dubbel afgedrukt). Dat is voldoende voor ruim 13 uur afdrukken zonder pauze (uitgaande van 2 min per fotosessie). Indien de rol toch opgebruikt is, kun je voor €100 een nieuwe rol laten plaatsen.

Wat moet ik voorzien?

Onze photobooths hebben slechts één 220V stopcontact nodig en een paar vierkante meters aan vrije ruimte. Otomatiq heeft steeds verlengsnoeren mee.

Worden de foto's ook digitaal bewaard?

Ja. Na afloop van het evenement stuurt Otomatiq alle foto’s naar je door (zowel de strookjes als originele foto’s) via OneDrive.

Kan de photobooth buiten gebruikt worden?

Dit kan zolang de photobooth niet nat kan worden en ook niet in de zon staat. Onder een afdak of tent is dus prima!

Hoeveel kost de levering en de ophaling?

De eerste 50km die we rijden vanaf Rumst (Catenbergstraat 2a) zijn gratis, daarna rekenen wij €0.75 per km. Houd er rekening mee dat wij zowel heen moeten rijden voor de levering als terug voor de ophaling. Is jouw evenement bv. op 60km van onze locatie, dan rekenen wij nog 10km aan voor de heenweg en 60km voor de terugweg. De transportkosten zouden in dit geval €52.50 bedragen.

Hoelang kan ik de photobooth huren?

Je huurt de photobooth voor het gehele evenement met een maximum van 24 uur. De tijdstippen voor de levering en de ophaling overlegt Otomatiq samen met jou. Indien je de photobooth langer dan 24 uur wilt huren, kan dit ook na overleg.

Wat als er problemen zijn met de photobooth?

Er is steeds iemand van Otomatiq stand-by om eventuele problemen met de photobooth vanop afstand op te lossen. Indien het probleem niet vanop afstand opgelost kan worden, komt er iemand ter plaatste.

Wanneer moet ik betalen?

Het volledige bedrag dient ten laatste 2 dagen voor jouw evenement op de rekening van Otomatiq te staan. Op aanvraag kan er ook cash betaald worden bij de levering van de photobooth.

Tot wanneer kan ik mijn reservering nog annuleren?

Je kan je reservering annuleren tot 31 dagen voor jouw evenement. Indien je later annuleert, kan Otomatiq het betaalde bedrag helaas niet terugbetalen.