Photobooth huren Wilrijk

Photobooth huren Wilrijk: een service op maat voor jouw onvergetelijke evenement.

Photobooth huren Wilrijk is een dienst van Otomatiq waarbij we jouw evenement herleiden tot een geweldige en unieke belevenis. Een photobooth die ook kortweg ‘flitspaal’ wordt genoemd in de volksmond, staat voor gek doen, zich amuseren, leuke foto’s trekken, mensen samenbrengen en er vooral voor zorgen dat de gasten er een mooie en unieke herinnering aan kunnen overhouden. Het klassieke (droge) fotohokje heeft plaatsgemaakt voor een heel gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Dries Mertens en dit op een strand ergens in de Bahama’s? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan een lange bruine baard en een dikke snor? No problemo! Na afloop druk je een setje fotostrookjes af en deel je deze unieke foto’s met vrienden en familie.

Bij elk evenement zien we dat de gehuurde photobooth steeds wordt omringd door een groep gasten die zich rijkelijk amuseren. Het gelach aan de flitspaal en de sfeer er rond zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele gelegenheden, een photobooth blijft een ware attractie.

 

Een photobooth huren in Wilrijk is tot slot helemaal niet zo duur i.t.t. vroeger en dit terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er alleen op zijn verbeterd. Photobooth huren Wilrijk als service voorziet ook dat klanten een gedetailleerde uitleg krijgen en daarnaast blijven onze Otomatiq-medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.