Photobooth huren Turnhout

Photobooth huren Turnhout: een dienst op maat voor jouw onvergetelijke evenement.

Photobooth huren Turnhout is een service van Otomatiq waarbij we jouw feestje herleiden tot een unieke ervaring. Een photobooth, ook wel eens ‘flitspaal’ genoemd, staat voor gek doen, plezier maken, geweldige foto’s trekken, mensen samenbrengen en vooral, er voor zorgen dat de gasten er een mooie en unieke herinnering aan kunnen overhouden. Het klassieke (droge) fotohokje heeft plaatsgemaakt voor een heel gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Leonardo DiCaprio en dit op een strand ergens in California? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan een lange  grijze baard en een gekrulde snor? No problemo! Na afloop print je een setje fotostrookjes uit en deel je deze grappige foto’s met vrienden en familie.

Bij elk evenement zien we dat de gehuurde photobooth steeds wordt omringd door een groep gasten die zich rijkelijk amuseren. Het gelach aan de flitspaal en de sfeer er rond zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele gelegenheden, een photobooth blijft een ware attractie.

 

Een photobooth huren in Turnhout is tot slot helemaal niet zo duur i.t.t. vroeger en dit terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er alleen op zijn verbeterd. Photobooth huren Turnhout als service voorziet ook dat klanten een gedetailleerde uitleg krijgen en daarnaast blijven onze Otomatiq-medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.