Photobooth huren Leuven

Photobooth huren Leuven: een service op maat van jouw onvergetelijk feest.

Photobooth huren Leuven is een dienst van Otomatiq waarbij we jouw evenement herleiden tot een unieke belevenis. Een photobooth staat voor gek doen, plezier maken, grappige foto’s trekken, mensen samenbrengen en vooral, er voor zorgen dat de gasten er een mooie en unieke herinnering aan kunnen overhouden. Het klassieke fotohokje en fotograaf hebben plaatsgemaakt voor een heel gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Johnny Depp en dit op een strand ergens in de Caraïben? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan een lange blonde baard? No problemo! Na afloop druk je een setje fotostrookjes af en deel je deze leuke foto’s met vrienden en familie.

Bij elk evenement zien we dat de gehuurde photobooth steeds wordt omringd door een groep gasten die zich rijkelijk amuseren. Het gelach aan de photobooth en de sfeer er rond zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele gelegenheden, een photobooth blijft een ware attractie.

 

Een photobooth huren in Leuven is tot slot helemaal niet zo duur i.t.t. vroeger en dit terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er alleen op zijn verbeterd. Photobooth Huren Leuven als service voorziet ook dat klanten een gedetailleerde uitleg krijgen en daarnaast blijven onze Otomatiq-medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.