Photobooth huren Brussel

Photobooth huren Brussel: een service op maat voor jouw onvergetelijk feestje.

Photobooth huren Brussel is een dienst van Otomatiq waarbij we jouw evenement herleiden tot een unieke belevenis. Een photobooth die ook kortweg ‘flitspaal’ wordt genoemd in de volksmond staat voor gek doen, plezier maken, leuke foto’s trekken, mensen samenbrengen en vooral, er voor zorgen dat de gasten er een mooie en unieke herinnering aan kunnen overhouden. Het klassieke (droge) fotohokje en de fotograaf zijn vervangen door een heel gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Leonardo DiCaprio en dit op een strand ergens in de Bahama’s? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan een lange hipster-baard en een gekrulde snor? No problemo! Na afloop print je een setje fotostrookjes uit en deel je deze grappige foto’s met vrienden en familie.

Bij elk evenement zien we dat de gehuurde photobooth altijd wordt omringd door een groep gasten die zich naar hartenlust amuseren. Het gelach aan de flitspaal en de sfeer er rond zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele evenementen, een photobooth blijft een ware belevenis.

 

Een photobooth huren in Brussel is tot slot helemaal niet zo duur i.t.t. vroeger en dit terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er veel op zijn verbeterd. Photobooth Huren Brussel als service voorziet ook een gedetailleerde uitleg krijgen voor klanten en daarnaast blijven onze Otomatiq-medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.