Fotograaf gezocht?

Fotograaf gezocht voor jouw evenement?

Fotograaf gezocht voor jouw huwelijk, geboortefeest, bedrijfsevenement, … ? Maak er een unieke belevenis van en huur een photobooth. Otomatiq photobooth verhuur is een service waarbij we jouw feest herleiden tot een onvergetelijke belevenis. Een photobooth, die ook kortweg ‘flitspaal’ wordt genoemd in de volksmond, staat voor gek doen, plezier maken, leuke foto’s trekken, mensen samenbrengen en vooral, er voor zorgen dat de gasten er een mooie en unieke herinnering aan kunnen overhouden. Het klassieke (droge) fotohokje en de iconische fotograaf van dienst hebben dan ook plaatsgemaakt voor een heel gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Brad Pitt en dit op een strand ergens in Hawaï? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan een lange zwarte hipster-baard en een fijne snor? No problemo! Na afloop print je een setje fotostrookjes uit en deel je deze grappige foto’s met vrienden en familie.

Bij elk evenement zien we dat de gehuurde photobooth steeds wordt omringd door een groep gasten die zich rijkelijk amuseren. Het gelach aan de flitspaal en de sfeer er rond zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele gelegenheden, een photobooth blijft een ware attractie.

 

Een photobooth huren is tot slot helemaal niet zo duur i.t.t. vroeger en dit terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er alleen op zijn verbeterd. Otomatiq voorziet ook dat klanten een gedetailleerde uitleg krijgen en daarnaast blijven onze medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.