Flitspaal Huren

Flitspaal huren voor jouw onvergetelijk feest.

Een flitspaal huren is nog nooit zo eenvoudig geweest en staat voor gek doen, zich amuseren, leuke foto’s trekken, mensen samenbrengen en bovenal, er een mooie herinnering aan overhouden. Photobooths zijn geëvolueerd van het klassieke fotohokje of de iconische fotograaf naar een gebruiksvriendelijke photobooth met veel mogelijkheden.

 

Wil je samen op de foto met Brad Pitt en dit op een strand ergens in California? Done! Je vraagt je af hoe je zou staan met een grijze hipster-baard en een zwarte snor? No problemo! Na afloop print je een setje fotostrookjes uit en deel je deze leuke foto’s met vrienden en familie.

Een photobooth wordt bij elk feestje steeds omringd door een groep mensen en het gelach en de sfeer zijn altijd van ver op te merken. Of het nu gaat over zakelijke of informele gelegenheden, een photobooth blijft een ware attractie.

 

Een flitspaal huren is bovendien helemaal niet zo duur als vroeger terwijl de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid er alleen maar op zijn verbeterd. Klanten die bij ons een photobooth huren krijgen ook een gedetailleerde uitleg en daarenboven blijven onze Otomatiq-medewerkers tijdens het hele evenement stand-by in geval van problemen.

 

Check zeker ook onze recensies op Facebook en Instagram.